Ledig stilling: Mediekoordinator

Bonnier Media er en del av Nordens største mediekonsern Bonnier AB. I Norge gir Bonnier Media ut blant annet Costume, Tara, Stella, Bo Bedre, BoligPluss og Vi i villa. Bonnier Media er en del av Nordens største mediekonsern Bonnier AB. I Norge gir Bonnier Media ut blant annet Costume, Tara, Stella, Bo Bedre, BoligPluss og Vi i villa. Bonnier Media står sterkt på print med to av Norges største kvinnemagasiner Costume og Tara, og det desidert største boligmagasinet i Norge, Vi i villa. I tillegg er Bonnier Media store digitalt på områdene mote, skjønnhet, bolig, mat og helse.  Bonnier Media har også knyttet til seg noen av de mest profilerte influencerne i Norge innen disse segmentene, og dette området utvikles stadig.Bonnier Media har rundt 60 ansatte og jobber kontinuerlig med utvikling av nye og spennende digitale produkter, og lever etter verdiene Nyskapende, Troverdige og PÅ! 

 

Bonnier Media søker Mediekoordinator for Digital/Influencere

Ett års vikariat

Bonnier Medias annonseavdeling søker en ryddig og strukturert mediekoordinator som har som primæroppgave å ha full oversikt over våre digitale kampanjer og å holde kontakt med annonsørene ved rapportering av kampanjene. Du vil også fungere som en koordinator mellom annonseavdelingen og våre influencere. Her vil du arbeide tett med både influencere, annonseavdeling, digitalavdeling, øvrige innholdsprodusenter og kunder/annonsører. I tillegg vil du ha rapporteringsansvar for annonsørinnhold som vi lager på vegne av våre kunder/annonsører.

Som person er du effektiv og du trives i en hektisk hverdag. Du er godt vant til kundedialog og er ikke redd for å opptre som rådgiver der det trengs. I tillegg er du PÅ når det gjelder, du er serviceinnstilt og du tenker alltid løsningsorientert. Du får selvfølgelig veldig god opplæring, men det er helt essensielt for å lykkes med dette at du lærer nye systemer raskt og at du er litt teknisk anlagt.

Bonnier Media kan tilby deg en variert arbeidshverdag i et godt miljø, utviklingsmuligheter i et offensivt mediehus på digitale plattformer og konkurransedyktige betingelser. Stillingen er 1 års vikariat og rapporterer til digital salgssjef.

Utdanningsnivå:

Du har minimum 3-4 års høyskole/universitetsutdannelse innen markedsføring/kommunikasjon/reklame/PR

Kvalifikasjoner:

Helst 1-2 års erfaring som mediekoordinator/prosjektleder/medie-planner

Du må beherske hele Office-pakken godt. Du trenger ikke opplæring på Powerpoint og enkel Excel –  og du må generelt være god og rask på å lære nye systemer

Fordel om du har jobbet med Google Analytics

Serviceminded og løsningsorientert

Du trives i en hektisk hverdag og er en god lagspiller

Språk: Perfekt norsk / svensk / dansk – i tillegg til god engelsk

Vi tilbyr:

Konkurransedyktige betingelser, god fastlønn og bonusordning

Gode pensjons- og forsikringsordninger

Gode utviklingsmuligheter

God ferieordning

Fine lokaler svært sentralt i Oslo

Et godt og stimulerende arbeidsmiljø med mye sosiale happenings

Fantastisk kantine

Send søknad på mail til: stian.johansen@bonnier.no. Søknadsfrist 15. november

 

Kontaktpersoner:

Digital salgssjef Stian Johansen, stian.johnsen@bonnier.no, tlf 996 21 686

Annonsedirektør Anne Kathrine Krøvel, anne.krovel@bonnier.no, tlf 93400404