Costume Skjønnhetsfavoritter

-

-


Costume Skjønnhetsfavoritter

Norges største moteblad, Costume, gir leserne muligheten til å stemme på deres personlige yndlingsprodukter innenfor skjønnhet.

Juryen med blant annet Costumes sjefredaktør og Costumes skjønnhetsansvarlig har før brukeravstemningen utvalgt og nominert de aller beste skjønnhetsproduktene som er innsendt av produsentene.

Fakta

Det er gratis å foreslå produkter til nominasjon. Hvis et produkt blir nominert eller vinner Costume Skjønnhetsfavoritter Leserpris, kan den spesialdesignede logoen med fordel brukes aktivt i egen markedsføring.

Du kan se Costume Skjønnhets universet HER

Kampanjeoppbygging 

Costume Skjønnhetsfavoritter Leserpris er bygget opp rundt en brukeravstemning. Annonseringen for avstemningen vil bli publisert på flere av Bonnier og Benjamin Medias platformer som for eksempel iform.nu, Costume.no, Tara.no, bo-bedre.no, boligpluss.no etc. 

Leserne som deltar i avstemningen er med i konkurransen om overdådige goodiebags med forskjellige produkter fra de nominerte og vinnende brands av Costume Skjønnhetsfavoritter Leserpris.

Kampanjeperiode 

September – desember 

Deadline for påmelding 

7. august 2020

Sponsorat innbærer

Som sponsor på Costume Skjønnhetsfavoritter kommer du i kontakt med en attraktiv målgruppe med interesse for mote og skjønnhet. Du blir også assosiert med et av Norges sterkeste motebrands. 

Generell markedsføring av Costume Skjønnhetsfavoritter, hvor sponsor/nominerte omtales ligger live på Costume.no i hele kampanjeperioden. 

Vinnerne av avstemningen blir eksponert i magasinet Costume. 

Sponsorkategorier

  • Hovedsponsor
  • Delsponsor av hovedsponsorat

Andre kommersielle muligheter 

  • Nominering av produkter 

Vi har mulighet til å lage en unik sponsorpakke, som kan tilpasses akkurat deres kommersielle grunnlag for samarbeidet. Du kan foreslå ditt/dine produkter HER
Dersom du ønsker å vite mer om Costumes Skjønnhetsfavoritter kan du kontakte din konsulent eller brandmanager.