Tara-weekend på Geilo

Vil du være med på Tara weekend – Taras store jentetur til fjells?

Helgen den 12.-14. oktober drar Tara redaksjonen og 350 lesere på Tara Weekend. Dette er en årlig tradisjon, og høstens høydepunkt for mange lesere. Weekenden byr på et allsidig og innholdsrikt program, og i år kommer bla Unni Lindell. Kåringen av Årets modigste kvinne skjer også på Geilo denne helgen.

Her treffer våre sponsorer den attraktive og kjøpesterke målgruppen 40 + gjennom en hel helg. Vi har noen få sponsorplasser ledig også til årets arrangement. Tara inviterer, i samarbeid med Vestlia Resort på Geilo, til herlig avkobling, uforglemmelig underholdning og masse inspirasjon. På tide med litt herlig samvær, inspirerende foredrag, spa, vin og masse latter! Vi inviterer deg – og gjerne dine venninner – på jentehelg sammen med Tara! Les mer på taraweekend.no

Målgruppe

Tara-weekend på Geilo er for alle glade kvinner. De fleste som har deltatt på Tara-turene de siste årene er mellom 35 og 60 år og er ivrige lesere av Tara. Som abonnent på Tara får de også rabattert pris.

Kort og godt

  • Møte glade Tara-lesere og få venner for livet
  • Vinsmaking
  • Fjelltur
  • Yoga for nybegynnere og trente
  • Flott spa-anlegg
  • Foredrag til inspirasjon og ettertanke

Sponsor/samarbeidspartner på Tara-weekend på Geilo

Sponsorpakkene til Tara-weekend på Geilo gir eksponering i Tara, på tara.no og på eventet. De tidligere årene har mange av våre samarbeidspartnere hatt stor suksess med salg av produkter under arrangementet.

Tara weekend 2015 from Vestlia Resort on Vimeo.